New Entry: MAGNOLIA GRACE @ Golden Hall 1st Floor

18/12/2018

H αγαπημένη μας MAGNOLIA GRACE Boutique με χαρακτηριστική ποιότητα και αισθητική, παρουσιάζει premium συλλογές εσωρούχων, sleepwear και loungewear. Με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό και τις υφές προσφέρει επιλογές υψηλής αισθητικής που ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις.

Premium συλλογές από τις: Hanro, Pluto, Iodus, Touché κ.α. αντικατοπτρίζουν την ποιότητα και τη φιλοσοφία των προϊόντων μέσα σε μια οικεία ατμόσφαιρα.

Με ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ποιότητα των υλικών, η MAGNOLIA GRACE προσφέρει ανάλαφρες, άνετες υφές σε εσώρουχα και ρούχα για το σπίτι. Minimal αισθητική, εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα, ιδιαίτερα και λεπτομέρειες από δαντέλα ή μετάξι προσφέρουν αμέτρητες επιλογές.

Οι πιο σημαντικές ώρες της ημέρας, αυτές του ύπνου, της χαλάρωσης στο σπίτι και οι στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, αξίζουν την ιδιαίτερη προσοχή μας. Οι νέες γυναικείες και η ανδρική collection αποτελούν ιδανική ευκαιρία ανανέωσης για τις γιορτές, κάνοντας ένα δώρο σε εσάς ή τους αγαπημένους σας.
MAGNOLIA GRACE Boutique, Golden Hall, 1ος όροφος, τηλ. 210-6855218

Hanro 2018 Spring/Summer Collection

H MAGNOLIA GRACE boutique έρχεται στον Πειραιά: ένας νέος προορισμός πολυτέλειας